Forum użytkowników Polskiego Torrenta
Nie jesteś zalogowany.
Witam
Szukam mapy Europy do nawigacji samochodowej. Zalezy mi na mapie Turcji. Chce sobie zrobic kilka wycieczek podczas urlopu, a z tym bezpieczniej
Witam
Szukam map europy wschodniej, najlepiej Auto Mapa.
potrzebuje polski glos dla tomtom5
Ostatnio edytowany przez jerzy1957 (2009-01-05 20:15:50)
Pobrałem Auto Mape zapisana w ISO 2,02 GB.Chciałbym to wgrać do nawigacji satelitarnej Mio C520.W tym cały problem,że nie wiem od czego zacząć i jak to zrobić.Barszo proszę o pomoc.
Wgrane oryginalne mapy + aktualizacja map są niedokładne i w takim stanie nawigacja Mio C520 nie wiele się przydaje.
Zapewne jest t0 automapa na całą Europę i jest to obraz płyty musisz wypalić na płycie lub osadzić w napędzie wirtualnym a następnie odpalić instalkę , oczywiście przeczytaj plik info jak to scrakować itd.
Pobrałem Auto Mape od adam928.Zawiera ona mapę EU i mapę Polski.Jeżeli zainstaluję tylko mapę EU,czy będę miał dokładną mape Polski,czy musze instalować też mape Polski (instalka dwóch map)
Wystarczy jedna,kwestia jest tylko karty pamięci - eu ponad 2 gb potrzebuje, dokładność Polski ta sama. Nie wiem jaką masz nawgację można zrobić także na dwóch artach , na jednej masz eu a na drugiej samą Polskę.Ostatnio klientowi tak instalowałem.